torstai 2. elokuuta 2012

SOMETIMES IT'S YOU WHO'S THE HARDEST ON YOURSELF

No, tässä muutamat vähän epäaidot asukuvat jotka otettiin siskon kanssa toissapäivänä. Epäaidot siksi, koska heti kuvaustuokion jälkeen vaihdoin veluuriasun päälle ja menin sohvan pohjalle kattoon tv:tä. Jep, se oli sit sitä flunssaa niinku sanoin. Ja voin kertoa, että vaikka viikonloppu ja rallit lähestyy, niin en oo yhtään juhlatuulella. Mulle kun nuha tulee nii se on sit niistämistä koko ajan, mikä ei ihan kuulu yhteen juhlimisen kanssa. :D Oh well, ehkä mä suuntaan mökille sit!

 Kuvissa näkyy niitä Helsingin ostoksia:
Farkkutakki + lasit MANGO / Kaulakoru Ginatricot / Musta neuletakki ZARA
Muut: Pitsitoppi New Yorkista / Housut Dr. Denim / Sandaalit Bianco

En kyllä jotenkin ikinä onnistu kuvissa. Vaikka oiskin hirveet meikit ja juhla-asut niin ei vaan onnistu! Kyllä vaan kadehdin ihmisiä, jotka onnistuu pienin vaivoin kuvissa. Mulle jotkut yllättävät juhlissa salamalla otetut kuvat on vaan pahin painajainen, niitä en ees halua nähdä. Kuvat myös osaa olla tosi ankaria ihmisille. Ei sitä muka niin hienosti poseeratessaan tajua olevansa tasapaksu ennen kun pahaa aavistamattomana katsoo kameran näyttöä. 

Sit mikä pahinta eksyy jollekin muotibloggaajan sivuille ja katsoo taas että jahas, täydellinen naama ja kroppa. Toisaalta kaikki valitsee vaan ne parhaat kuvat joissa ne huonot puolet on saatu peitettyä (tai positiivisemmin: hyvät puolet on saatu esille). En tiiä missä vika, ehkä nykyään on vaa se ittensä kuvaaminen nii yleistä! Kuvia facebookiin, instagramiin, blogiin ja minne vielä... Sit vertaillaan muihin, ja vieläpä niihin mainoksiin ym. Ei kai sille mitään voi, mutta kyllä itelläkin on koko ajan mielessä se että pitää treenata ja jotenki että peilikuva miellyttäs enemmän.

Ehkä tää on vaan pohjaton suo... (voiko noin sanoa?) Mut ei mulla muuta, pakko oli lisätä tämmönen tähän postaukseen vaan, ku kattelin kuvia ja ei voinu ku pudistella päätään. Pahintahan on sit se vanhojen kuvien kattominen ku oli niin laiha. Onko joku muu jolla on sama ongelma?

8 kommenttia:

 1. se on se photoshopin salaisuus.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt tiiä mihin viittasit mut onhan monia ihmisiä jotka on hoikkia ja kauniita ilman photoshoppia. Mutta tietty esim mainoksossa sillä on aika iso rooli..

   Poista
 2. ON. täysin sama juttu :D mutta no jaa, love yourself ja sitä rataa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, pitäs varmaa jättää kuvaamiset ja peilailut siksee ja hyväksyy ittesä semmosena ku on :D

   Poista
 3. Sinähän olet niin kaunis ja sopusuhtainen että mihin sä photoshopia tarviisit? :) Sun blogia on just senkin takia kiva lukea kun oot aito etkä photoshopilla korjailtu. Moni on varmasti sun ulkonäöstä kateellinen, että älä suotta murehdi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) En mä sitä että alkaisin photoshopin avulla tekisin ittestäni paremman näkösen, ois vaa nii ihana et omasta mielestä ois just hyvä kroppa mut kai sitä aina jotai vikoja itestään löytää :D

   Poista
 4. Mulla on täysin sama juttu! Oikeestaan allekirjotan sanasta sanaan sen kaiken, mitä tuohon loppuun kynäilit. Itse sitä aina etsii peilistä ja kuvista virheitään, vaikkei muut mitään huomaisikaan. Näissäki kuvissa sä oot mun mielestä upea, mutta niin se vaan on, että itse saattaa aatella toisin... anyway, sait nyt uuden lukijan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että jollain on sama fiilis, etten tunne itteeni ihan turhamaiseks! :D Jotenki vaa näkee nii paljo täydellisii ihmisiä ympärillään että tuntee ittensä huonommaks.. Mut kiitti hirveesti, tommoset kommentit piristää :)

   Poista