maanantai 13. elokuuta 2012

THE LAST TIME AT OUR SUMMER COTTAGE IN THIS SUMMER?

Jäi melkeen postaamatta tästä aiheesta, oho! Kumminkin, oltiin pari viikkoa takaperin mökillä käymässä kun serkut lähti sinne mukaan, ja tulihan siinä sit muutamia kuvia räpsittyäkin, tässä niistä muutamia. :) Eipä tänäkään kesänä oo tullut mökillä oltua kun kolme kertaa, mikä johtuu varmaan säistä. Tajusin myös että tänä kesänä oon uinut järvessä saman verran, ja sekin aina vaan mökillä... Rannalla oon ollut yhden ainoan kerran! Tähän kyllä täytyy sanoa, että johtuu täysin säistä. Ite en oo mikään ihan hirvee auringonpalvoja, joten täytyy muuten olla lämmin että rannalle lähen loikoilemaan. No, sen huomaa myös mun ihonväristä, joka on aika kalpea. No ihansama, ei jaksa kiinnostaa. :D Sitäpaitsi ylihuomenna kouluun jo (vuos sitten olin siellä viimeks)! Mut mites teidän kesä ja mökkeilyt?

Ei ne Blogger-ongelmat muuten loppunu siihen kuvien lisäämisongelmaan, vaan nyt on ollu kamppailua kuvien koon kanssa. Ennen saatoin vaan lätkästä kuvat tänne sellasinaan välittämättä siskon järkkärin tekemästä suuresta kuvakoosta, mutta nyt ei enää Bloggerin mielestä tää oo kivaa. Jos laitan "alk.per.kuvakoko" niin kuva on ihan helvetin iso, jos laitan "erittäin suuri" niin se on sumea. Siks mun pitääkin Paintilla pienentää kuvat. No, loppu hyvin kaikki hyvin mutta oli muuten vittumaista niitä kuvia pienennellä ym. Ja näillä mennään tulevaisuudessa kans!

6 kommenttia:

 1. minkä kokoisiksi sä nää pienennät, että ne on kumminkin 'erittäin suurempaa' isompia, mutta mahtuvat palstalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeen tiiä silleen, laitan vaan paintissa "muuta kokoa" ja siitä leveys -ja pituussuunnassa vaakatasossa otetulle kuvalle 12/13 ja pystytasossa 15-18 prosenttia :)

   Poista
 2. sulla on tosi kiva kroppa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos! :) Vaikka ite en voi olla samaa mieltä..

   Poista
 3. Siis mulla se laatu ainakin huononeen kuvissa niin helvetisti ku pienennän niin en tiiä mitä pitäs tehdä!!! ku menee ihan paskaksi se laatu sit. Miten sulla ei se muutu se laatu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en tiiä. Toi riippuu varmaan aika pitkälle muokkausohjelmasta, kuvaformaatista ja kamerasta. En osaa yhtään sanoa miten mulla ei kärsi laatu! :o pienennän vielä paintilla, joka ei oo tunnettu laadustaan :D

   Poista