keskiviikko 8. elokuuta 2012

JAG KAN INTE ENS GÅ, UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR

Tuli pieni postaushimo, mutta mitään erityistä aiheitta ei ollu joten päätin tehä musiikkipostauksen. Tässä teille jotka meinaatte kirjottaa ruotsin yo-kirjotuksessa tai muuten vaan tykkäätte ruotsalaisesta musasta tai jotain. :) Tuli Ruotsissa kuunneltua ruotsalaista musiikkia såklart, joten kerty muutamia lempikappaleitakin.

Ihanat sanat, vaikken voikaan samaistua tämmöseen just nyt. :D

Ihana Laleh! Tää biisi on kyllä cover mut pidän enemmän tästä versiosta.

Sopi fiiliksiin kun olin Ruotsista lähdössä. 

Ruotsalaista hiphoppia tai jotain!

ft. Veronica Maggio

"Det var sjutton år, sjutton år i staden där jag växte upp och så, märkte hur fort det går
Och jag var sjutton år, ville inte vara den som är kvar"

Ihana tanssibiisi :DJa vikaks kunnon siirappinen biisi, tosi kaunis!

Noniin, siinä tuli kiva sekasotku erilaista ruotsalaista musiikkia. Ja ei, mukana ei oo heviä... En sit tiiä että tekeekö ruotsalaiset sellastakin musiikkia, mutta ite en oo sellasta sattunut kuunteleen. No, enpä sitä Suomessakaan kuuntele koska sen tyylinen musa ei oo mun juttu (kuuntelen mieluummin purkkapoppia ja nrj shit music onlya). Mut muuten täytyy kyllä sanoo et ruotsalaiset osaa tehä tosi hyvää musiikkia! Mitäs te pidätte? Ootteko sattunut kuuleen jotain näitä biisejä aiemmin?

Mut joo, taidanpä tästä lähtee nukkuun. Huomenna tulee tärkee päivä. Ei tämmönen niinku tänään ja eilen. Meillä jäi maanantaina olleiden kaverin synttäreiden jälkeen löhöily-mode päälle siskon kanssa... Mutta huomenna! Salille ja myös talomme ulkopuolella asuvan ihmisen tapaaminen kenties?

4 kommenttia:

 1. Moi! Pakko hehkuttaa sullekin, olin tän viikon Tukholmassa ja Allsång på Skansenilla :) Siellä oli just Panetoz ja ne laulo ton dansa pausa. Se ei mitenkään oo mun suosiossa mutta allsång oli ihana kokea nyt ihan paikan päällä!

  Det vackraste on yksi maailman kauneimmista kappaleista. Häissäni se soitetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se oli varmaan kiva kokemus! Kyllä joo, on se Det vackraste vaan niin kaunis. Sopii kyllä täydellisesti häihin :)

   Poista
 2. Jee, tykkään kovasti ruotsalaisesta musiikista:) Noista tuttuja kyllä olivat vain Kent(♥) ja Laleh :) Mutta pitää kuunnella myös noita muita! Itse tykkään myös noiden kahden lisäksi etenkin Melissa Hornista!

  Sitten tällainen random-kysymys, ootko ollut paljon Ruotsiin(host-perheeseen,kavereihin yms) yhteydessä sen jälkeen kun tulit kotiin? :)

  /Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ruotsalainen musa on kyllä tosi hyvää ja maailmankuulua! Joo, itekin oon kuullut pari kappaletta Melissa Hornilta ja onhan ne hyviä kans :)

   Ja joo, oon kyllä ollu yhteydessä hosteihin. En oo skypetelly tai semmosta, mutta sähköpostii tullu laitettua ja vähä facebookin kautta ollaan oltu yhteyksissä. Meen varmaan siellä syksyllä käymäänki :)

   Poista