sunnuntai 12. elokuuta 2012

PROBLEM SOLVED, WOHOO!

Väärä hälytys!

Tai no ei nyt ehkä niinkään, mutta poistelin edellisestä blogista turhia postauksia ja Picasan albumeista turhia kuvia, ja päätin vielä kerran yrittää bannerin vaihtamista. Ja kuten huomaatte, se onnistui! Nyt mulla on paljon hienompi banneri, kiitos Annan! Kiitos myös niille parille ihmisille jotka tuolle kommenttiboksin puolella auttoivat. :) Vielä ei ainakaan tarvii tota kuva-arkistoa (?) alkaa vaihtamaan, mutta luulenpa että vielä tuun kohtaan tän kuvaongelman. Sitä pelätessä.

Random kuva tähän väliin! Piti varmistaa et voin lisäillä kuvia postauksiin kans :D
Mut hei! Mitä mieltä ootte bannerista?

4 kommenttia:

 1. ihana kuva susta tossa bannerissa, missä sulla on pilottilasit !!

  VastaaPoista
 2. Uus banneri on hieno! Ja mä huijaan bannerin vaihdossa Bloggerin kuvatilaa niin, että pistän sen bannerikuvan ensin postaukseen. Sitten vaihdan asetuksista niin, että kuvia ei esitellä "lightboxilla" tms, menen postaukseen ja klikkaan kuvan isoksi (avautuu uudessa ikkunassa), sitten lisään kuvan bannerikohtaan "verkon kautta" sillä osoitteella. En tiedä tajusitko, mutta täten mun ei tarvi ostaa lisää kuvatilaa/poistaa vanhasta blogistani postauksia. :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Haha, täytyy kyllä sanoa että itekin pahimmilla epätoivon hetkillä harkitsin tota... Se siis ilmeisesti toimii ;) Hyvä tietää!

   Poista