tiistai 31. heinäkuuta 2012

WEEKEND IN HELSINKI - PART 2

Ilmeisesti teki Helsingin reissu tehtävänsä, nimittäin nyt kurkku on kipee ja muutenki vetämätön olo. :D Just kun ehdin miettiä et olipa kauan sitten kun viimeks olin kipeenä. No, parasta jättää ääneen sanomatta tommoset, koska tää ei oo eka kerta kun sen takia tuun kipeeks että ylpeilen muille flunssasille että "oli kyllä varmaan puol vuotta sit kun olin kipee viimeks!".

Jokatapauksessa, perjantaina Hanna tuli sit Helsingin keskustaan ja siellä kierreltiin ja käytiin jätskillä, ja sit mentiin Hannan kämpille syömään. Sit tuli kyllä ehkä vähän liikaakin vaan otettua rennosti kun herättiin vähän myöhään et ehkä kohta vois jo lähtee sinne Helsingin yöhön juhlistaan Hannan syndejä. Loppujenlopuks ei oltu yhtään myöhässä liikenteessä, koska baarissa oli ihan hiljasta kun sinne mentiin. Mut kyllä se siitä sit lähti, ja lopulta pysyttiin siellä ihan pilkkuun asti! Oli kyl parasta. :)


Lauantaina herättiin myöhään ja ilman suurempaa kiirettä syötiin partsilla auringonpaisteessa aamupalaa ja fiilisteltiin perjantaita. Ai että naurettiin kyllä ihan kaksinkerroin joillekin jutuille! Sit lähettiin ostaan rannekkeet Summer Soundeille, ja siitä suorittamaan Hannan benji-hyppyä. Se ei kyllä mennykään niin helposti kun ei voinu kortilla maksaa ja oli vähän muitakin halukkaita jonossa. :D Lopulta käytiin Hannan kämpillä laittautumassa ja sit Hanna meni hyppään benjin ja siitä mentiin Summer Soundeille. Mutta eipä oltu otettu selvää että Avicii esiintyykin klo 20 eikä 22... Siinä kyllä tuli paha järkytys kun tutuilta kuultiin että Avicii oli jo esiintynyt! No, siinä sit tanssittiin K-Systemin esiintyessä ja lopulta mentiin Hannalle nukkuun.

150 metriä korkea toi nosturi. En kyllä ymmärrä miten Hanna uskals!
Kiitti Hanna hauskasta viikonlopusta! 

Helsingin ostoksista (joita ei kyllä rahatilanteen takia ole paljon!) tulee postausta myöhemmin. Mut nyt mä lähen syömään ja sohvalle löhöilemään. Moikka!

4 kommenttia: