torstai 28. kesäkuuta 2012

MY NEW GLITTER NAILS

Kävin eilen manikyyrissä ekaa kertaa elämässäni! Joskus talvella sain sähköpostiini Citydealiltä tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä - geelikynnet 30 eurolla (normaalihinta 90e)! Tartuin kyllä heti tarjoukseen, koska oon haaveillut geelikynsistä niin pitkään mutta niiden hinta on ollut vähän esteenä. Manikyyri tehtiin siis Kynsistudio Safiirassa (entinen Evenails). Ihan kiva salonki, tosin vähän vaikea löytää. Mutta täytyy sanoa että oon tosi tyytyväinen lopputulokseen! Sitä en kyllä tiennyt, että kuuman geelin kovettuminen tuntuis niin paljon... Vähän poltti ja kipristi, mutta kauneudesta on kärsittävä. :D

Vasemmaan käden kynsiä ei tarvinnut pidentää. Loppujenlopuksi mulla pidennettiin geelin avulla vaan 3 kynttä.
Kynsiin sain valita ihan tavallisen ranskalaisen manikyyrin tai hileet valitsemassani värissä. Tietty valitsin hileet ;)
Seuraava huolto onkin sit 3-4 viikon päästä. Saa nyt nähä haluunko pitää nämä vai ottaa pois. Onhan toi kumminkin aikamoinen rahareikä - 30-60 euroa per kuukausi. Ja toisaalta kynnet tuntuu vähän oudoilta, mutta niihin tottuu kyllä tosi nopeesti. Suosittelen siis kokeilemaan, niin ihanat nää kumminkin on! Mitäs te tykkäätte? Hyviä kynsistudioita täällä Jyväskylässä saa suositella, jos vaan tietää!

4 kommenttia:

 1. Kivat kynnet !

  Mulla oli joskus rakennekynnet ja ne oli kyllä tosi mukavat, voin suositella kyllä ite ainakin kaikille joilla on rahaa niitä huollattaa. Ite sain suhteiden kautta ilmasiks. :) Tosi kätevät, kesti kyllä jääkiekonpelaamiset ja tallilla oleskelut ja oli niin hienot.

  Mun toi keltä sain niitä niin ei mun mielestä vaan enää tee niitä. Se oli siis ihan yksityinen tekijä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nii mäki kyl voin. Siin on vaa just se sama ku ripsienpidennyksis, että ihanat on mut sit se huoltaminen maksaa mansikoita :D Mut vähä kiva et sait ilmaseks!

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :) Mulla on ollu akryylit muutaman kerran, mutta hirveä rahareikähän nuo on. Oivoi alko taas tekeen mieli rakennekynsiä :D Missä tuo paikka muuten oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mäki tykkään kyl :) Niin, onhan ne ihanat mut kalliit pitää :s Onks ne akryylit melkeenpä samanlaiset? Ja toi paikka oli Väinönkeskuksessa.

   Poista