tiistai 2. lokakuuta 2012

THE LITTLE BLACK AND ACCESSORIES

Tää on nyt vähän hassu juttu, mut eksyin Nellyn sivuille ja aloin selaileen juhlamekkoja. Päätin, että sit kun parin kuukauden jälkeen täytän 18, palkitsen tän pitkän odotuksen ja ostan itelleni kivan mekon, korkkarit, clutchin (tosin ostin semmosen tässä vähän aikaa sitten jo!) ja ehkä jotain koruja. Ehkä mekko on vähän turhan juhlava jonnekin Jyväskylän yöelämään, mutta damn, oli tai ei! Pitää naisen mekkoja joskus käyttään ♥ Tässä muutamia juttuja mitä ihailin!Aika musta linja vai mitä? Musta on vaa aina niin juhlava väri. ;) Huomasin kans että aika paljon osu silmään pitsiset mekot tai semmoset missä on läpinäkyviä yksityiskohtia tai one shoulder.
Ganska svart, va? Jag bara tycker att svart är ganska lyxigt och passar bra när man ska ut. Jag märkte att jag blev förtjust i klänningar gjorda av spets, transparenta detaljer eller de med bara en ärm.


Ihania korkkareita löyty kans, tietty mustia. Eniten silmää miellytti tommoset platform-korolla varustetut ja metallisomisteiset yksilöt. Harmi vaan että monessa sitä korkoa löytyy vähän liikaakin!

Löyty myös nättejä kirjekuorilaukkuja! Ehkä ihan mustalla linjalla ois tyhmä mennä, mutta esim. tommonen hopee tai ruskee laukku vois olla kiva mustan mekon kanssa. Mitäs tykkäätte? Minkä mekon/korkkarit/laukun te ottaisitte jos saisitte valita? Itelle iski hirvee ostohimo jo nyt! Tällä kertaa myös tilaisin nää jutut ajoissa, koska Nelly ei oo ehkä se nopein nettikauppa ainakaan omien kokemusten perusteella. 

8 kommenttia:

 1. kyllä kuule monilla näkee iha äänekoskenkin yöelämässä (voiko sitä yöelämäks ees sanoa?!?:DDD) mekkoja iha perus viikonloppuinaki, ni kyllä ny jyppilää voi hyvi laittaa! useemmalla niitä siellä kyl onki.. ja varsinki ny synttäreitte kunniaks! ;) peeäs ihania mekkoja vaikka ite en kyl mekkoihmine ookkaa ja ei oo ees pahan hintasii! ok jäätävä romaanikommentti teeee suvi xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niijoo, no eiköhä se mekko oo iha hyvä valinta sitte! Pitää kyllä sanoo kavereilleki et laittaa mekot ettei muut oo sillä huppari+farkut-linjalla ja itellä hirvee överiasu xD ja niinpä, yllätyin iteki hinnoista! Ja sama, harvoi eksyy mulle mekkoa päälle :D

   Poista
 2. kaikki vaa mekot päälle ja menoks! :D meillä taas yleensä sillei et jos lähetään tyttöporukalla liikenteesee ni kaikki muut on mekoissa ja ite pidän sitä farkku+huppari linjaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, kerran sitä 18 täytetää! ;)

   Poista
 3. aa ihania noi kaikki mustat mekot! :) voisin ottaa vaikka jokaisen, innostuin nyt iteki sitten kattomaan :D
  Lili London tai Sparkz ois ehkä mun valinta :) Kerro sit mihin päädyit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Tulee pieni valinnanvaikeus.. Mulla on nytte vahvoilla toi AX parisin hihaton mekko ja lili londonin kans. Ja kyllä vaan, saat vielä kuulla millaseen asuun päädyn!

   Poista
 4. Tuossa kollaasdissa on paljon kaikkea mitä kelpuuttaisin vaatekaappiini :) nami!! :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, itekki ottaisin mielelläni vaa kaiken ;)

   Poista