sunnuntai 25. marraskuuta 2012

INSTAWEEK

1. Glögia, pipareita ja suklaata = joulufiilis! 2. Memphiksessä siskon kanssa 3. Perjantaina ennen kaverin synttäreitä 4. Anna, Pate, minä ja Reetta ♥ 5. Bilistä! (ja Anna) 6. Eilisen asua

Kokeilin itekki tehä tämmösen Instaweek-postauksen, ku niitä nyt monissa blogeissa näkyy. :) Tosin nää kuvat on vähän pidemmältä ajalta kun viikolta, mut ei se mitään. Kuten kuvista näkyy, nii oon jo alkanu fiilisteleen joulua ihan glögin ja pipareiden voimin. ;) Kaverin synttärit nosti kyllä vielä enemmän fiiliksiä omista, oli nii kiva nähä kuinka toine oli ihan fiiliksissä, ja vielä tietää että ite saa kohta kokee saman! Kaks viikkoa enään... Ja niin, bilistäkin tuli pelattua, ja meidän tiimi voitti. Se oli hauskempaa mitä muistin!

PS. Kävin kattoon Breaking Dawn part 2. Voi että olin niin odottanu sitä ja osasin kyllä aavistaa kuinka oudoks koko juttu menee, mut ei hitto kyllä meni puoliks ihan parodian puolelle. :D Onko kukaan samaa mieltä? (pliis sanokaa joo)

lauantai 17. marraskuuta 2012

MY FAVORITE SONGS RIGHT NOW

Svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina tankar

Händerna upp i luften
Vi ska bli fulla
Livet är meningslöst
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten
Och jag är en vinnare igen






I hear the birds on the summer breeze, I drive fast
I am alone in the night
Been trying hard not to get in trouble, but I
I've got a war in my mind
I just ride




Edustava kuva XD



Päätin tehä tämmösen musapostauksen nyt ku en oo hirveesti postaillu. Varmaan aika monia tuttuja biisejä, mut toivottavasti bongaisitte jotain uusiakin. :) Kannattaa kuunnella ekat kolme biisiä jos haluu vähän opetella ruotsia, auttaa etenki tosi paljon jos kattoo lyriikat jostai netistä, nii ymmärtää paremmi että mistä on kyse. Ruotsalainen musa on tosi hyvää kyl siinä mielessä et se on usein ilosta (tai siis ei mollissa) vaikka aihe ei oiskaan mikään ihan kevyt. Ei sellasta angstausmusaa vaa enemmän tsemppaavaa! Mutta tietty suomalaisessa musassaki on niitä helmiä.

Onko tuttuja biisejä? Saatte myös ehdotella jotai hyviä jos tulee mieleen!

maanantai 5. marraskuuta 2012